Galaţi: Bătrânul bătut şi tâlhărit în propria locuinţă, în urmă cu două zile, a murit la spital

Galaţi: Bătrânul bătut şi tâlhărit în propria locuinţă, în urmă cu două zile, a murit la spital

Bătrânul de 75 ani, din Tecuci, care fost dus, în urmă cu două zile, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, după ce a fost bătut şi tâlhărit în propria locuinţă, a murit vineri, în secţia de Terapie Intensivă a unităţii spitaliceşti.

Bărbatul a ajuns miercuri, în stare gravă, la Spitalul din Tecuci, după ce a fost victima unei tâlhării, fiind preluat ulterior de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) şi dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, unde a fost operat. În ciuda eforturilor medicilor, victima a decedat.

Potrivit şefului SJA Galaţi, Mihai Polinschi, bătrânul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fractură de bază craniană şi o contuzie auriculară dreaptă.

"Cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, unde se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei", a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Istrate.

Potrivit anchetatorilor, persoane necunoscute ar fi pătruns în cursul nopţii de marţi spre miercuri în locuinţa bătrânului, pe care l-au bătut, şi apoi ar fi plecat cu câteva sute de euro, o salbă şi alte bijuterii din aur. În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru identificarea autorilor şi stabilirea împrejurărilor în care s-au săvârşit faptele. AGERPRES/(A-autor: Dan Paic, editor: Diana Dumitru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA