Galați: Dosar penal în cazul adolescentului împușcat în stradă

Galați: Dosar penal în cazul adolescentului împușcat în stradă

Polițiștii gălățeni au deschis un dosar penal în cazul adolescentului de 17 ani împușcat miercuri seara în urma unei altercații petrecute pe stradă, a declarat joi purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Crina Dragu.

"În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept și lovire sau alte violențe. Persoana care a tras deținea arma în mod legal, pe bază de autorizație', a spus Crina Dragu.

Un adolescent de 17 ani a ajuns miercuri seara la Spitalul Județean de Urgență Galați cu plăgi multiple împușcate în urma unei altercații petrecute pe o stradă din cartierul gălățean Micro 17. La locul incidentului s-a deplasat o ambulanță, care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la spital, unde adolescentul a rămas internat.

"Serviciul nostru a fost solicitat să intervină la o altercație care a avut loc în fața unui bloc din municipiul Galați, unde un tânăr a fost împușcat de mai multe ori. La fața locului, echipajul nostru a găsit un băiat de 17 ani, care fusese împușcat de cinci ori cu un pistol cu bile în zona toracică anterioară, în membrul superior și în coapsa stângă. Din relatările de la fața locului se pare că a avut o altercație cu niște tineri, el se plimba cu prietena și a avut o altercație cu niște tineri care erau pe margine acolo, unul dintre aceștia scos pistolul și a tras. Echipajul nostru a acordat primele îngrijiri, a perfuzat pacientul, l-a liniștit pentru că era agitat, i-a pansat rănile și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență', a declarat directorul Serviciului Județean de Ambulanță Galați, Mihai Polinschi.

Polițiștii, împreună cu un procuror, au deschis o anchetă pentru aflarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”