Galaţi: Femeie muşcată de un câine pe stradă, ajutată de jandarmi să ajungă la spital

Galaţi: Femeie muşcată de un câine pe stradă, ajutată de jandarmi să ajungă la spital

Jandarmii gălăţeni au ajutat o femeie să ajungă la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce a fost muşcată de un câine pe stradă, informează, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului (IJJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 poliţie Galaţi a fost direcţionat de către dispeceratul poliţiei în strada Frunzei unde o femeie a semnalat la 112 faptul că a fost muşcată de un câine.

La faţa locului, jandarmii au luat legătura cu victima care le-a declarat că în timp ce se deplasa pe trotuar, din curtea unui imobil a ieşit un câine de talie mică care a muşcat-o de gambă.

Proprietarul imobilului a declarat jandarmilor că nu îi aparţine câinele, animalul nefiind înregistrat, şi că patrupedul s-a aciuat prin zonă de aproximativ o lună. De faţă cu jandarmii, bărbatul a sunat la un serviciu de specialitate.

Femeia a fost însoţită de jandarmi la unitatea de urgenţă a spitalului, unde a primit îngrijiri medicale. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”