Galaţi: Încă trei decese la căminele de bătrâni 'Sf. Ilie' şi 'Sf. Spiridon'; numărul total a ajuns la 48

Galaţi: Încă trei decese la căminele de bătrâni 'Sf. Ilie' şi 'Sf. Spiridon'; numărul total a ajuns la 48

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în rândul vârstnicilor internaţi la căminele de bătrâni ''Sf. Ilie'' şi ''Sf. Spiridon'' din municipiul Galaţi a ajuns la 48, după ce alte trei persoane au murit în ultimele 24 de ore în spital.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, la Centrul privat de Îngrijiri Bătrâni ''Sf. Ilie" numărul deceselor a ajuns la 37, după ce două femei de 89 şi 94 ani au murit în spital. În acest centru, numărul tuturor celor infectaţi cu noul coronavirus, inclusiv cele 37 de persoane decedate şi membrii personalului îmbolnăviţi, a ajuns la 124. Iniţial, în cămin erau internaţi 130 de bătrâni, asistaţi de un personal medical şi social format din 18 angajaţi.

La Căminul pentru Persoane Vârstnice ''Sfântul Spiridon'' din Galaţi, administrat de Primărie, numărul deceselor cauzate de coronavirus în rândul vârstnicilor a ajuns la 11, după ce un bărbat de 69 ani a murit la spital. În acest cămin sunt internaţi 139 de bătrâni, din care 61 sunt infectaţi cu noul coronavirus, asistaţi de personal medical şi social format din 62 de angajaţi, din care zece pozitivi la COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...