Galați: Peste 300 persoane protestează în fața Prefecturii

Galați: Peste 300 persoane protestează în fața Prefecturii

Peste 300 de persoane protestează, miercuri seara, pașnic, pe platoul din fața Prefecturii Galați, nemulțumiți de adoptarea de către guvern a ordonanțelor privind modificarea codurilor penale și a proiectului de lege privind grațierea.

La protest participă oameni de toate vârstele, de la pensionari, la adulți, studenți și copii. Oamenii poartă drapele naționale, unele din ele cu doliu, iar alții poartă pancarde cu diverse mesaje, precum "Vrem să creștem în țară, nu afară", "Viitorul țării suntem noi, nu hoții ca voi", "Ați votat liber la furat", "Voi furați, noi nu mai plătim taxe!", sau "Cod roșu de infracționalitate în toată țara".

Protestatarii scandează mesaje antiguvernamentale și împotriva PSD, dar și alte mesaje precum "PSD/Ciuma roșie", "PSD/partidul mafiei", "Hoții!" sau "Să vă fie frică/țara se ridică", "Jos Guvernul", "Anticipate".

Protestatarii s-au organizat pe o rețea de socializare, evenimentul neavând autorizație din partea Primăriei Galați. Pentru asigurarea ordinii publice, în zonă se află mai multe mașini de poliție și jandarmi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi, cum zice omul ăsta?

5 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?