Galaţi: Poliţiştii au depistat în Brăila un suspect în cazul fetiţei agresate sexual

Galaţi: Poliţiştii au depistat în Brăila un suspect în cazul fetiţei agresate sexual

Un bărbat, care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual al fetiţei de zece ani din Galaţi, a fost depistat în municipiul Brăila, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, suspectul va fi condus la sediul IPJ Galaţi pentru a fi audiat.

Poliţiştii caută un bărbat bănuit că marţi dimineaţa ar fi agresat sexual o fetiţă de zece ani în scara unui bloc din municipiul Galaţi. Potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, o fetiţă de zece ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual.

Semnalmentele agresorului: vârsta 35 - 40 ani, constituţie solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri, pantalon, de asemenea din material textil, de culoare maro şi pe cap purta un fes de culoare neagră.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Karina Olteanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro