Galaţi: Suspectul în cazul femeii găsite decedată pe marginea drumului de centură, cercetat pentru omor şi profanare de cadavre

Galaţi: Suspectul în cazul femeii găsite decedată pe marginea drumului de centură, cercetat pentru omor şi profanare de cadavre

Suspectul în cazul femeii găsite decedată pe marginea drumului de centură din municipiul reşedinţă este cercetat penal pentru infracţiunile de omor şi profanare de cadavre, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Potrivit acesteia, crima s-a petrecut în apartamentul suspectului, un bărbat de 75 ani, care i-a aplicat femeii de 63 ani trei lovituri de cuţit în zona vitală. Ulterior, cadavrul a fost tranşat în cadă, pus în saci şi dus pe marginea drumului de centură, unde a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi.

"S-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunile de omor şi profanare de cadavre sau morminte. Omorul a avut loc în apartamentul principalului suspect, de 75 ani, fiind aplicate trei lovituri de cuţit în zona vitală. Cadavrul a fost apoi tranşat în cadă, pus în saci şi apoi lăsat în zona unde a şi fost descoperit. Principalul suspect a fost adus la audiere, timp în care se desfăşoară şi cercetarea la faţa locului. Victima avea 63 ani şi se cunoştea cu suspectul", a spus Istrate.

Cadavrul unei femei de 67 ani a fost găsit în cursul nopţii de miercuri spre joi pe marginea drumului de centură din municipiul Galaţi.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia găsită decedată ar fi avut parte o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate şi puse lângă cadavru. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Irina Poenaru, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…