Galaţi: Tânără introdusă de către jandarmi în carantină instituţionalizată, după ce nu a respectat autoizolarea

Galaţi: Tânără introdusă de către jandarmi în carantină instituţionalizată, după ce nu a respectat autoizolarea

O femeie de 26 ani a fost introdusă de către jandarmi în carantină instituţionalizată şi amendată cu 1.000 lei, după ce nu a respectat măsura izolării la domiciliu, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, în urma controalelor efectuate de jandarmii tecuceni pe linia respectării măsurilor de izolare la domiciliu, tânăra din judeţul Galaţi nu a fost găsită la adresa declarată, aceasta fiind plecată la o rudă apropiată.

Femeia s-a întors din Spania pe 5 iunie şi urma să rămână în autoizolare la domiciliu până la expirarea celor 14 zile. Referitor la plecarea de la domiciliul declarat, aceasta le-a spus jandarmilor că s-a certat cu soţul ei şi a ales să meargă la rude, pentru a se linişti, fără a anunţa şi a primi încuviinţarea personalului medical.

Pentru gestul său, femeia a fost introdusă în carantină instituţionalizată, unde va suporta toate cheltuielile. De asemenea, jandarmii au aplicat măsura sancţionării contravenţionale, aceasta fiind amendată cu 1.000 de lei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”