Galaţi: Tânără introdusă de către jandarmi în carantină instituţionalizată, după ce nu a respectat autoizolarea

Galaţi: Tânără introdusă de către jandarmi în carantină instituţionalizată, după ce nu a respectat autoizolarea

O femeie de 26 ani a fost introdusă de către jandarmi în carantină instituţionalizată şi amendată cu 1.000 lei, după ce nu a respectat măsura izolării la domiciliu, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, în urma controalelor efectuate de jandarmii tecuceni pe linia respectării măsurilor de izolare la domiciliu, tânăra din judeţul Galaţi nu a fost găsită la adresa declarată, aceasta fiind plecată la o rudă apropiată.

Femeia s-a întors din Spania pe 5 iunie şi urma să rămână în autoizolare la domiciliu până la expirarea celor 14 zile. Referitor la plecarea de la domiciliul declarat, aceasta le-a spus jandarmilor că s-a certat cu soţul ei şi a ales să meargă la rude, pentru a se linişti, fără a anunţa şi a primi încuviinţarea personalului medical.

Pentru gestul său, femeia a fost introdusă în carantină instituţionalizată, unde va suporta toate cheltuielile. De asemenea, jandarmii au aplicat măsura sancţionării contravenţionale, aceasta fiind amendată cu 1.000 de lei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”