Galaţi: Un medic primar oftalmolog a decedat de COVID-19 la Spitalul Judeţean

Galaţi: Un medic primar oftalmolog a decedat de COVID-19 la Spitalul Judeţean

Medicul primar oftalmolog Dan Iacoblev a murit joi seara la Secţia ATI a Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, în urma unor complicaţii pulmonare grave generate de infecţia cu noul coronavirus, au anunţat, vineri, reprezentanţii unităţii medicale.

"Cu deosebit regret colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Galaţi anunţă trecerea în nefiinţă a domnului doctor Iacoblev, medic primar oftalmolog, care s-a stins din viaţă în seara de 3 decembrie în urma complicaţiilor pulmonare grave generate de infecţia cu noul coronavirus. Domnul doctor Iacoblev a decedat în Secţia ATI a spitalului în care timp de 22 de ani şi-a dedicat întreaga experienţă profesională pacienţilor cu probleme oftalmologice. A fost un medic devotat şi muncitor, un om excepţional, de o probitate morală desăvârşită, cu o modestie şi o nobleţe rar întâlnită şi un extraordinar coleg. Îl rugăm pe Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace", se arată în informarea transmisă de unitatea medicală.

Un număr de 88 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Andrei" din Galaţi, din care 11 medici, trei medici rezidenţi, 37 de asistente, 21 de infirmiere, 11 îngrijitoare, o moaşă, doi brancardieri şi doi membri ai personalului TESA, sunt infectaţi cu SARS-CoV-2, potrivit unităţii medicale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria