Gara Constanța a fost evacuată în urma unei alerte privind un bagaj suspect

Gara Constanța a fost evacuată în urma unei alerte privind un bagaj suspect

Gara Constanța a fost evacuată, joi dimineața, în urma unui apel primit la 112 privind existența unui bagaj suspect pe peron. La fața locului intervin, în prezent, echipaje ale poliției, pompierilor, jandarmeriei și de pirotehniști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Constanța, pasagerii și personalul din Gara Centrală a Constanței au fost evacuați, în jurul orei 10,00, iar forțele de ordine au instituit un perimetru de siguranță în jurul clădirii și peroanelor după ce a fost primită o alertă despre un bagaj suspect uitat în pe peron.

În urma înregistrării apelului la 112 despre bagajul suspect abandonat la fost lansată alarma și au fost activate toate forțele necesare a fi implicate pentru evacuare, securizarea zonei și cercetarea, preluarea și eventuala dezamorsare a coletului suspect.

"Colegii noștri de la serviciul pirotehnic s-au echipat și au plecat la misiune și urmează să vedem cum evoluează situația", a mai declarat purtătorul de cuvânt al IJP Constanța, Carmen Șerbănescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…