Garmin anunță lansarea seriilor de smartwatch epix Pro și fēnix 7 Pro

Garmin anunță lansarea seriilor de smartwatch epix Pro și fēnix 7 Pro

Garmin a anunțat ceasurile smart din seria epix Pro care oferă GPS, ecran AMOLED cu fidelitate ridicată, design robust și o durată mare de viață a bateriei. Acestora li se alătură cele din seria fēnix 7 Pro cu GPS, încărcare solară, lanternă LED, funcții de performanță și actualizări de cartografiere.

Ajungând la până la 31 de zile de viață a bateriei, seria epix Pro este prevăzută cu toate funcțiile de monitorizare a sănătății și a parametrilor de fitness, pentru a ajuta utilizatorii să rămână activi. În plus, vine cu trei dimensiuni – 42mm, 47mm și 51mm – și o lanternă LED încorporată pe fiecare model.

Ce este nou la seria epix Pro

  • Trei opțiuni de dimensiuni oferă o potrivire mai bună pentru cu orice încheietură.
  • Lanternă LED încorporată cu intensități variabile și modul stroboscop.
  • Modul Red Shift schimbă culorile afișajului în nuanțe de roșu, pentru a ajuta utilizatorii să facă mai bine tranziția către condiții întunecate și să reducă perturbările ciclului de somn.
  • Utilizatorii rămân activi datorită zecilor de activități noi, preîncărcate, inclusiv fotbal, baschet, călărie, etc.
  • Înțelegere mai bună a nivelurilor de fitness, cu caracteristici avansate de antrenament, cum ar fi scorul „în pantă” și scorul de anduranță.
  • Alergătorii care utilizează funcția Up Ahead pot vedea acum anumite puncte de interes, pe hartă, cum ar fi stațiile de prim ajutor
  • Un senzor de puls optimizat oferă o urmărire îmbunătățită a performanței multisport.
  • Noile update-uri ale hărții meteorologice facilitează vizualizarea prognozei
  • Nuanțele reliefului fac hărțile topografice mai rapid de urmărit.

Cu informații de performanță de nivel profesional, capacități suplimentare de cartografiere și urmărire a stării de sănătate și wellness, seria fēnix 7 Pro este construită pentru activități de fiecare zi. Lanterna LED încorporată și lentile de încărcare solară pe fiecare model oferă o durată de viață a bateriei până la 37 de zile în modul smartwatch și până la 139 de zile în modul expediție.

Ce este nou la seria fēnix 7 Pro

- Lanterna LED încorporată este disponibilă pentru toate opțiunile de dimensiuni de ceas, are intensități diferite, o lumină roșie de siguranță și modul stroboscop ce ajută la o mai mare vizibilitate după lăsarea serii.

- Afișaj MIP (Memory-in-Pixel) - pixelii redesenați, lumina de fundal și lentila cu încărcare solară îmbunătățesc lizibilitatea, oferind luminozitate crescută, eficiența puterii și adaptabilitatea la diferite condiții de iluminare.

- Senzor de frecvență cardiacă - senzorii optici îmbunătățiți și algoritmii specifici sportului oferă o urmărire îmbunătățită a performanței pentru o varietate mai largă de activități, făcând mai ușor să obțineți o bună înțelegere a modului în care organismul răspunde la exerciții fizice.

- Scor de anduranță - măsurați cât de ușor este să susțineți eforturi prelungite, luând în considerare și date de antrenament precum VO2 max, sarcini de antrenament pe termen scurt și lung.

- Scor în pantă - observați cât de ușor este să alergați pe teren înclinat vertical, măsurând puterea de rulare pe urcări abrupte și rezistența de rulare pe ascensiuni lungi, evaluând, de asemenea, progresul în timp, bazat pe VO2 max și istoricul antrenamentului.

- Up Ahead (înainte pe rută) - vizualizați anumite puncte de interes POI, cum ar fi stațiile de prim ajutor, chiar pe o hartă, pentru a înțelege mai bine ce urmează.

- Suprapuneri pe hărțile meteo - vizualizați mai ușor condițiile meteorologice viitoare.

- Culorile reliefului - citiți hărți topografice pentru detalii importante.

- Activități suplimentare preîncărcate - rafting, motocross, overlanding și zeci de alte activități noi ajută utilizatorii să rămână activi.

Modele și prețuri

Modelele disponibile sunt epix Pro – 42mm, epix Pro – 47mm și epix Pro – 51mm, cu opțiuni pentru ediții standard și Sapphire. Prețul de vânzare începe de la 4.709 lei.

Modelele disponibile includ: fēnix 7S Pro – 42mm, fēnix 7 Pro – 47mm și fēnix 7X Pro – 51mm, cu opțiuni pentru ediții standard și Sapphire. Prețurile de vânzare încep de la 4.209 lei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...