Gata, îl mazilesc pe Putin?/Șeful spionajului rus avertizează că soarta Moscovei va fi decisă în zilele următoare

Gata, îl mazilesc pe Putin?/Șeful spionajului rus avertizează că soarta Moscovei va fi decisă în zilele următoare

Șeful agenției de informații externe a Rusiei a declarat că soarta țării va fi decisă în zilele următoare, relatează BBC .

Serghei Narîșkin, care conduce SVR, a declarat în cadrul unui eveniment la Moscova că Rusia „trăiește acum un moment cu adevărat istoric”.

„Se decide soarta Rusiei, viitorul ei loc în lume”, a spus Narîșkin.

Discursul șefului spionajului rusesc s-a concentrat pe importanța suveranității și le-a spus delegaților că „suveranitatea este o garanție a bunăstării și demnității cetățenilor noștri, acesta este viitorul copiilor noștri”.

„În asemenea chestiuni, Rusia nu s-a retras niciodată și nu se va retrage, pentru că altfel va înceta să mai fie Rusia”.

Înainte de invadarea Ucrainei, Narîșkin a fost certat de președintele Vladimir Putin în timpul unei reuniuni de securitate națională intens coregrafiată. Putin l-a provocat pe fostul ofițer KGB, care a părut să-și uite replicile atunci când a fost invitat să-și exprime sprijinul pentru recunoașterea regiunilor separatiste din Ucraina.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”