Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Gata, PSD s-a SCINDAT! Tabăra ANTI-Dragnea a căzut la pace cu Grindeanu. Opozant: Îl blocăm pe Dragnea în Parlament până va fi condamnat, apoi e simplu!

Dragnea și Tăriceanu au fost izolați de taberele potrivnice din PSD și ALDE! Grindeanu nu va demisiona chiar dacă președintele a lăsat marți în Parlament să se înțeleagă că ar fi singura soluție acceptabilă pentru liniștirea spiritelor din țară. A negociat cu tabăra care-i vrea capul lui Dragnea și va aștepta cuminte până se va consuma iminenta condamnare a lui Dragnea pentru a prelua și frâiele partidului.

Va discuta aceste lucruri și anumite măsuri cerute de stradă la următoarea întâlnire cu Iohannis. Ați văzut momentul de marți, imediat după ieșirea din sală a președintelui, când Tăriceanu vorbește extrem de nervos la telefon și azvârle cu niște hârtii pe jos? Știți cine era la telefon? Ăla Micu, Daniel Constantin, care-l întreba cine a luat decizia să iasă parlamentarii din sală, că pe el iar nu-l întrebase nimeni!

Una dintre sursele noastre din tabăra opozanților spune că va fi simplu: N-ai văzut cum l-a întors Grindeanu pe Iordache cu rahatul ăla de proiect luni, de dăduse ăla-n bâlbâială? De azi încolo pa, nu mai mișcă nimic. Așa scăpăm și de Dragnea, că-n șase luni și-o ia(condamnarea). Iar dacă mai încearcă vreo manevră prin Parlament în perioada asta, o să-l blocăm de-i sar fulgii.

De oamenii lui din Guvern scăpăm pe rând, unul câte unul, să nu fie nevoie de Parlament. Dragnea e, de azi, zero. 

Se va vedea și pe TV, la Antena3 se vede deja. Ăia de la RTV rămân la ei, dar nu ne interesează!

Primul ministru remaniat de Grindeanu, după Iordache, va fi Meleșcanu. Ca să dea un semnal de detașare și de Tăriceanu. În trei luni îi curăță toți oamenii lui Dragnea din Guvern. Și pune din noua tabără...

Zvonurile privind formarea unui alt partid din PSD, acum, sunt doar zvonuri. Tabăra Grindeanu nu are în vedere așa ceva!

Și nu povestim ce discuție a avut Grindeanu cu Dragnea din motive lesne de înțeles... 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! Au intervenit AMERICANII! Filmul contracronometru al salvării Sorinei și abuzul de pe aeroport. Amănunt…

2 RoMAFIA Discuție despre o ȘPAGĂ de 500.000 de euro în biroul lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor

3 HOPA! Radu Tudor, Antena 3, o acuză pe Dăncilă de TRĂDARE în favoarea Rusiei! „Vă dați seama cine conduce Româ…

4 Document Grindeanu, cu consiliera în Insulele Azore!

5 SURSE Ponta negociază cu Dăncilă nominalizarea Dacianei Sârbu pentru postul de comisar european. Adică nevastă…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing