Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici!

Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici!

Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici! Gabriela Dănănae, poreclita de tabloide drept „sexy-arbitra”, face parte din conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Ea a fosta numita de PSD direct in Consiliul de Administratie.

Gabriela Dănănae era o prezenta constanta in presa de scandal din Romania, fiind numita „sexy-arbitra”. „Sexy Dananae arbitreaza la tusa” si „Sexy-arbitra se crede politista” erau titlurile care apareau in presa tabloida, scrie Aktual24.ro.

Din 2018, „Sexy Dănănae” a fost pusa de PSD sa arbitreze realizarea de autostrazi, fiind numita direct la conducerea CNAIR, ea facand parte din Consiliul de Administratie. Conform CV-ul postat pe site-ul CNAIR, ea este si consiliera personala a ministrului Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei