Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici!

Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici! Gabriela Dănănae, poreclita de tabloide drept „sexy-arbitra”, face parte din conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Ea a fosta numita de PSD direct in Consiliul de Administratie.

Gabriela Dănănae era o prezenta constanta in presa de scandal din Romania, fiind numita „sexy-arbitra”. „Sexy Dananae arbitreaza la tusa” si „Sexy-arbitra se crede politista” erau titlurile care apareau in presa tabloida, scrie Aktual24.ro.

Din 2018, „Sexy Dănănae” a fost pusa de PSD sa arbitreze realizarea de autostrazi, fiind numita direct la conducerea CNAIR, ea facand parte din Consiliul de Administratie. Conform CV-ul postat pe site-ul CNAIR, ea este si consiliera personala a ministrului Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici.


Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!

3 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

4 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …

5 Acest cretin este membru PSD și bugetar