Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici!

Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici!

Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici! Gabriela Dănănae, poreclita de tabloide drept „sexy-arbitra”, face parte din conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Ea a fosta numita de PSD direct in Consiliul de Administratie.

Gabriela Dănănae era o prezenta constanta in presa de scandal din Romania, fiind numita „sexy-arbitra”. „Sexy Dananae arbitreaza la tusa” si „Sexy-arbitra se crede politista” erau titlurile care apareau in presa tabloida, scrie  Aktual24.ro .

Din 2018, „Sexy Dănănae” a fost pusa de PSD sa arbitreze realizarea de autostrazi, fiind numita direct la conducerea CNAIR, ea facand parte din Consiliul de Administratie. Conform CV-ul postat pe site-ul CNAIR, ea este si consiliera personala a ministrului Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina