Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici!

Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici!

Găuretul PSD lovește iar! Ne mirăm că nu avem autostrăzi dacă decizia o iau asemenea personaje? Asta este consiliera personală a lui Teodorovici! Gabriela Dănănae, poreclita de tabloide drept „sexy-arbitra”, face parte din conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Ea a fosta numita de PSD direct in Consiliul de Administratie.

Gabriela Dănănae era o prezenta constanta in presa de scandal din Romania, fiind numita „sexy-arbitra”. „Sexy Dananae arbitreaza la tusa” si „Sexy-arbitra se crede politista” erau titlurile care apareau in presa tabloida, scrie  Aktual24.ro .

Din 2018, „Sexy Dănănae” a fost pusa de PSD sa arbitreze realizarea de autostrazi, fiind numita direct la conducerea CNAIR, ea facand parte din Consiliul de Administratie. Conform CV-ul postat pe site-ul CNAIR, ea este si consiliera personala a ministrului Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”