Gaz Metan Mediaş, prima echipă calificată în semifinalele Cupei României

Gaz Metan Mediaş, prima echipă calificată în semifinalele Cupei României

Gaz Metan Mediaş s-a calificat, surprinzător, în semifinalele Cupei României la fotbal, marţi seara, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, în primul sfert de finală al competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de venezueleanul Mario Rondon (28). Sud-americanul, care a marcat de două ori în partida de campionat câştigată de Astra cu 4-3, a ratat şi un penalty, în min. 80, când şutul său a fost apărat de portarul Plamen Iliev. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui fault comis de Alexandru Dandea asupra lui Valentin Creţu.

Gaz Metan a mai avut o ocazie bună, prin David Caiado (68), al cărui şut de la circa 25 de metri a fost respins în corner de Iliev.

Astra, finalista de anul trecut a competiţiei, a ratat prin Silviu Balaure (23) şi prin Urko Vera (75), al cărui şut de la aproape 40 de metri a lovit bara transversală.

Miercuri va avea loc sfertul AFC Hermannstadt - FCSB (Stadionul Municipal - Sibiu, ora 18,30), joi se va juca meciul CS Universitatea Craiova - Dinamo (Stadionul ''Ion Oblemenco'' - Craiova, 20,30), iar partida dintre FC Botoşani şi CSM Politehnica Iaşi a fost reprogramată.

CS Gaz Metan Mediaş - AFC Astra Giurgiu 1-0 (1-0), Stadionul ''Gaz Metan'' - Mediaş
A marcat: Mario Rondon (28).
Mario Rondon a ratat un penalty în min. 80 (a apărat Plamen Iliev).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Bogdan Velicu (Bucureşti), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Dumitru Paraschiv (Drobeta-Turnu Severin) - FRF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /