GCS: Două persoane bolnave de COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore; un deces raportat din perioada anterioară

GCS: Două persoane bolnave de COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore; un deces raportat din perioada anterioară

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a informat că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate două decese ale unor persoane bolnave de COVID-19, iar un deces a fost raportat din perioada anterioară.

Persoanele care au murit erau internate în spitalele din Cluj, Neamţ, Sibiu.

Potrivit sursei citate, decesul anterior intervalului actual a fost introdus în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătăţii, de către Direcţiile de Sănătate Publică din ţară, în urma verificărilor efectuate şi s-a produs în luna decembrie 2020, în judeţul Cluj.

Dintre cele trei decese, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 60-69 ani, un deces la categoria de vârstă 70-79 ani şi un deces la categoria de vârstă peste 80 ani. Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, precizează GCS.

De la începutul pandemiei, în total, 33.928 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...