GCS: 160 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

GCS: 160 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

 Alte 160 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 9.916, informează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore, au fost raportate 160 de decese (98 de bărbaţi şi 62 de femei) ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Sălaj, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

Dintre decese, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 20 - 29 de ani, trei decese la categoria 30 - 39 de ani, şase la categoria 40 - 49 de ani, 16 la categoria de vârstă 50 - 59 de ani, 39 la categoria de vârstă 60 - 69 ani, 60 la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi 35 la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 151 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi, patru nu au prezentat comorbidităţi, iar pentru cinci nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

3 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

4 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei

5 Scandal sexual în una dintre cele mai bogate familii din lume. Suma primită de garda de corp de la Prinţesa Ha…