GCS: 48 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

GCS: 48 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

Un număr de 48 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, luni, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Este vorba despre 28 bărbaţi şi 20 femei internaţi în spitalele din judeţele Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Brăila, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timiş, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea.

Un deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 30 - 39 de ani, trei la categoria de vârstă 40 - 49 ani, 10 la categoria de vârstă 50 - 59 ani, şapte la categoria de vârstă 60 - 69 ani, 14 la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi 13 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Conform GCS, 46 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar doi pacienţi decedaţi nu au prezentat comorbidităţi.

În total, 29.571 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

De la începutul epidemiei, şi 190 de cetăţeni români aflaţi în străinătate şi depistaţi cu COVID-19 au decedat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf