GCS: 96 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore; de la începutul pandemiei - 21.252 de decese

GCS: 96 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore; de la începutul pandemiei - 21.252 de decese

Un număr de 96 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, joi, de Grupul de Comunicare Strategică.

Conform GCS, este vorba despre 47 de bărbaţi şi 49 de femei, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Olt, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui şi Bucureşti.

Dintre acestea, cinci decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40 - 49 de ani, opt decese la categoria de vârstă 50 - 59 ani, 23 decese la categoria de vârstă 60 - 69 ani, 39 decese la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi 21 decese la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 95 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi. Pentru un pacient decedat nu au fost raportate până în prezent comorbidităţi.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, 21.252 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Un număr de 186 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit din cauza COVID-19 de la începutul pandemiei şi până în prezent.

La nivel mondial, până pe 10 martie, au murit 2.536.888 de persoane. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...