GCS: Alte cinci persoane infectate cu noul coronavirus au decedat

Alte cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând la 220, informează, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba de cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 85 de ani.

* Bărbat, 35 de ani, din Bucureşti. Internat la Spitalul COVID - Colentina pe 31 martie prin transfer de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în comă şi suport ventilator, cu modificări observate prin imagistică medicală la nivel pulmonar. Condiţii medicale preexistente: boală renală. Confirmat pe 30 martie, decedat pe 2 aprilie.

* Bărbat, 51 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Secţia boli infecţioase, pe 31 martie şi transferat pe 5 aprilie în Secţia ATI cu insuficienţă respiratorie acută, unde a fost intubat. Confirmat pe 1 aprilie. A avut contact cu persoane din comunitate care nu au respectat condiţiile de izolare la întoarcerea în ţară. Decedat pe 7 aprilie.

* Bărbat, 58 de ani, din judeţul Arad. Internat în Secţia boli infecţioase adulţi a Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad pe 4 aprilie şi transferat pe 5 aprilie în Secţia ATI cu bronho-pneumonie, insuficienţă respiratorie acută. Confirmat pe 5 aprilie, decedat pe 7 aprilie.

* Bărbat, 61 de ani, din judeţul Sibiu. Internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu pe 26 martie prin transfer de la Spitalul de Pneumoftiziologie, unde fusese internat pe 24 martie. Condiţii medicale preexistente: diabet zaharat, psoriazis. Confirmat pe 27 martie, decedat pe 7 aprilie.

* Bărbat, 85 ani, din judeţul Suceava. Internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pe 16 martie. Condiţii medicale preexistente: Parkinson, glaucom. Recoltat pentru COVID-19 pe 25 martie, rezultat pozitiv pe 31 martie, decedat pe 3 aprilie. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

3 De râs... Ce meme-uri au apărut deja

4 Tovarășul Yau Mu Ye

5 Alexandra Cadanțu / „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea