GCS: Încă 38 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 3.459

GCS: Încă 38 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 3.459

Alte 38 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 3.459, informează, joi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 38 de decese - 22 bărbaţi şi 16 femei - pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Olt, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani; 6 decese la categoria de vârstă 50-59 ani; 7 - la categoria de vârstă 60-69 ani; 13 - la categoria de vârstă 70-79 ani şi 11 decese la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 37 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi. Pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro