GCS: Încă 39 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 3.578

GCS: Încă 39 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 3.578

Alte 39 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 3.578, informează, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 39 de decese - 23 bărbaţi şi 16 femei - ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Caraş-Severin, Constanţa, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vaslui, Vrancea şi în Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, patru decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 12 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 10 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 12 decese la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 32 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, 2 pacienţi decedaţi nu au prezentat comorbidităţi şi pentru 5 pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina