GCS: Încă 73 de persoane cu COVID-19 au murit; numărul total al deceselor - 6.391

GCS: Încă 73 de persoane cu COVID-19 au murit; numărul total al deceselor - 6.391

Alte 73 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 6.391, informează, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit sursei citate, este vorba despre 37 bărbaţi şi 36 femei, persoane internate în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Olt, Prahova, Sibiu, Timiş, Vaslui, Vrancea şi Municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, trei decese s-au înregistrat la categoria de vârstă 40-49 de ani, şapte la categoria de vârstă 50-59 de ani, 16 la categoria de vârstă 60-69 ani, 24 la categoria de vârstă 70-79 ani şi 23 la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 71 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi, unul la o persoană care nu a prezentat comorbidităţi, iar pentru o alta nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu