GCS: Încă două decese din cauza coronavirusului; în total - 205

GCS: Încă două decese din cauza coronavirusului; în total - 205

Încă două persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit în România, numărul celor decedaţi ajungând la 205, informează miercuri Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre un bărbat de 90 de ani din judeţul Alba şi o femeie de 67 de ani din judeţul Botoşani.

* Deces 204 - Bărbat, 90 de ani, din judeţul Alba. Debut pe data de 6 aprilie cu febră, dispnee, insuficienţă respiratorie. Bărbatul a fost internat pe data de 6 aprilie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, în Secţia ATI cu: sepsis cu punct de plecare pulmonar, bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie acută, tromboza venoasă profundă, COVID-19 "în observaţie". Confirmat pe data de 7 aprilie în laboratorul DSP Alba, a murit în aceeaşi zi.

* Deces 205 - Femeie, 67 de ani, din judeţul Botoşani internată în perioada 18/03-31/03/2020 în Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani - Secţia Cardiologie. Reinternată pe data de 4 aprilie în Spitalul de Boli infecţioase Botoşani. Confirmată pe data de 7 aprilie în laboratorul SCBI Iaşi. Femeia a murit pe 5 aprilie.

Avea condiţii medicale pre-existente: diabet zaharat tip II insulino-necesitant, cardiomiopatie dilatativă, bloc de ramură major, insuficienţă aortică, mitrală şi tricuspidiană, insuficienţă cardiacă nivel III NIHA. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...