GCS: Încă un cetăţean român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa; numărul deceselor în diaspora este 88

GCS: Încă un cetăţean român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa; numărul deceselor în diaspora este 88

Încă un român infectat cu noul coronavirus a murit în Franţa, iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării, din cauza COVID-19, a ajuns la 88, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, 2.205 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 1.247 în Italia, 560 în Spania, 29 în Franţa, 269 în Germania, 70 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite şi Suedia.

De la începutul epidemiei de SARS-CoV-2 şi până la acest moment au decedat 88 de cetăţeni români aflaţi în străinătate - 27 în Italia, 19 în Franţa, 26 în Marea Britanie, 8 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveţia şi unul în SUA.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 21 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 8 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”