GCS: Numărul total al deceselor românilor din străinătate infectaţi cu coronavirus a ajuns la 58

GCS: Numărul total al deceselor românilor din străinătate infectaţi cu coronavirus a ajuns la 58

Un număr de 727 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, iar numărul deceselor din această cauză a ajuns la 58, informează vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit informaţiilor obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, 727 cetăţeni români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 422 - în Italia, 196 - în Spania, 26 - în Franţa, 13 - în Germania, 55 - în Marea Britanie, 2 - în Namibia, 2 - în SUA, 2 - în Austria, 2 - în Belgia, 2 - în Indonezia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei de COVID-19 şi până la acest moment, 58 de cetăţeni români aflaţi în străinătate - 13 în Italia, 15 în Franţa, 18 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, unul în Belgia şi unul în Suedia - au decedat.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 11 au fost declaraţi vindecaţi: 7 - în Franţa, 2 - în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”