Gelu Diaconu, fostul șef al Fiscului: „Ca cetățen a cărui viață și carieră au fost distruse de DNA condusă de Kovesi, vă spun cu mâna pe inimă că ce-i face PSD acum este o mizerie, un abuz de putere”

Gelu Diaconu, fostul șef al Fiscului: „Ca cetățen a cărui viață și carieră au fost distruse de DNA condusă de Kovesi, vă spun cu mâna pe inimă că ce-i face PSD acum este o mizerie, un abuz de putere”

Gelu Diaconu, fostul șef al Fiscului: „Ca cetățen a cărui viață și carieră au fost distruse de DNA condusă de Kovesi, vă spun cu mâna pe inimă că ce-i face PSD acum este o mizerie, un abuz de putere”. Gelu Diaconu, fostul șef al ANAF demis în 2016 de premierul Cioloș după ce DNA i-a instrumentat un dosar de corupție invalidat ulterior de instanță, califică dosarul în care Laura Codruța Kovesi e suspect drept ”o mizerie, un abuz de putere și un fals”.

Într-o postare pe Facebook, Diaconu scrie în calitate de ”cetean a carui viata si cariera au fost distruse de DNA condusa de dna Kovesi, (doar un naiv sau un taliban orb poate crede ca dna Kovesi nu stia continutul dosarului sefului Fiscului)” și spune că ”nu Kovesi e subiectul aici, ci statul de drept și justiția, principiile și valorile, separația puterilor în stat și libertățile individuale”.

”Dacă gașca lui Dragnea va pune mâna și pe justiție, întunericul se va așterne peste tot, iar tinerilor nu le va rămâne decât plecarea în masă din țară”, a mai scris Diaconu.

Postarea integrală:

„Asaltul corbilor hapsani asupra justitiei ranite!

Ca cetean a carui viata si cariera au fost distruse de DNA condusa de dna Kovesi (doar un naiv sau un taliban orb poate crede ca dna Kovesi nu stia continutul dosarului sefului Fiscului), pot sa va spun cu mana pe inima ca ce face PSD acum cu Laura Codruta Kovesi este o mizerie. Un abuz de putere si un fals.

Desi dna Kovesi are sustinerea unei parti mari a populatiei si poate nu va afla cum e sa traiesti cu eticheta de penal lipita de tine, nu ea este subiectul aici. Ci statul de drept si justitia. Principiile si valorile. Separatia puterilor in stat si libertatile individuale.

Stiti bine ca am denuntat abuzurile DNA si nu pot fi considerat un fanatic din garda pretoriana a dnei Kovesi. Insa, dupa ce am trecut prin ce am trecut, nu pot sa nu vad cum toti baronii spagangii care au franat zeci de ani modernizarea Romaniei, toate scursurile servile din presa, transfugii din Costa Rica sau Monte-Carlo, condamnatii sau cei in curs de condamnare savureaza clipa daramarii Statuii si injura vartos de dimineata pana seara.

O adunatura de venali, de oameni fara constiinta, de ciorditori din banul public, de slugi dragniste, de rasfatati ai favorurilor dobandite pe seama electoratului prostit arunca cu pietre intr-o femeie care are un merit esential la scara istoriei: a bagat frica in oasele ciorditorilor din banul public. Si astazi va garantez ca se fura mult mai putin din banul public decat ca acum 6-7 ani!

Victimele abuzurilor pot sa isi redobandeasca onoarea furata de procurorii abuzivi in justitie. O justitie obligatoriu independenta!

Infractorii din PSD isi simt sfarsitul aproape si se zbat ca niste animale ranite si incoltite de propria prada care a avut curajul sa lupte. Prada asta se numeste Romania. Ei vor disparea, Romania isi va continua drumul. Sa avem rabdare si sa ramanem in alerta inca putin!

Daca gasca lui Dragnea va pune mana si pe justitie, intunericul se va asterne peste tot iar tinerilor nu le va ramane decat plecarea in masa din tara.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa