General american, surprins de rateurile fostei Armate Roșii. Rușii par să nu își cunoască propriile sisteme de armament

General american, surprins de rateurile fostei Armate Roșii. Rușii par să nu își cunoască propriile sisteme de armament

Generalii americani sunt mirați de faptul că Rusia nu a reușit să distrugă sisteme antiaeriene pe care chiar ei le-au fabricat și care erau la începutul războiului în dotarea Ucrainei. Oficialii americani cred că rușii nu își cunosc foarte bine propriile sisteme de armament.

Antiaeriana Ucrainei funcționează din plin și cu sisteme de fabricație rusească FOTO Profimedia

„În ceea ce privește Forțele Aeriene Ruse, cred că mulți dintre noi s-au gândit că vor putea elimina” sistemele de apărare aeriană ale Ucrainei la începutul războiului, a declarat generalul James Hecker, comandantul forțelor aeriene americane din Europa, conform businessinsider.com .

„Nu au fost capabili să facă asta. Știu că este o sarcină grea de făcut, pentru că ne este greu să o facem, dar se pare că au renunțat destul de devreme la asta”, a mai spus Hecker.

„Aș spune că am fost oarecum surprins pentru că m-am gândit că, din moment ce rușii au construit aceste sisteme, ei ar avea niște idei și o metodă mai bună de a-și da seama cum să eludeze”, a subliniat comandantul Forțelor Aeriene ale SUA în Europa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”