General rus demis și cu dosar penal! A pierdut aproape întregul efectiv al Armatei 35-a în Ucraina

General rus demis și cu dosar penal! A pierdut aproape întregul efectiv al Armatei 35-a în Ucraina

Mihail Nosulev, general locotenent al Forțelor Armate ale Federației Ruse, a fost înlăturat din postul său de comandant adjunct al Districtului Militar de Est.

În armata rusă, epurările continuă în rândul conducerii militare de vârf pe fundalul eșecurilor de pe frontul din Ucraina.

Jurnalistul ucrainean Roman Tsymbalyuk scrie despre acest lucru pe canalul său Telegram.

Generalului i s-a deschis un dosar penal din cauza activității sale în funcția menționată. Astfel, sub comanda sa, peste 500 de militari din Districtul Militar de Est au fost contaminați cu radiații în timpul șederii lor în zona centralei nucleare de la Cernobîl, iar în direcția Izyum „cea mai mare parte a armatei a 35-a a fost distrusă".

Potrivit jurnalistului, soldații sunt mulțumiți de schimbările de la comanda armatei, dar se tem că noul comandant adjunct nu va fi mai bun decât Nosulev.

Serviciile de informații britanice au raportat că Putin a efectuat epurări în rândul generalilor din cauza eșecurilor armatei ruse de lângă Harkov și a scufundării crucișătorului Moskva. O serie de comandanți au fost revocați din funcțiile lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”