Generalul Ben Hodges: Este începutul sfârșitului pentru Federația Rusă. Trebuie să fim pregătiți, nu am fost pregătiți pentru căderea URSS

Generalul Ben Hodges: Este începutul sfârșitului pentru Federația Rusă. Trebuie să fim pregătiți, nu am fost pregătiți pentru căderea URSS

Generalul Ben Hodges, fostul comandant al trupelor americane din Europa, spune că este începutul sfârșitului pentru Rusia și că Statele Unite și Occidentul trebuie să se pregătească pentru acest lucru, în condițiile în care căderea URSS a luat lumea pe nepregătite.

Steagul RusieiFoto: DreamsTime

„Cred că obiectivele de război ale SUA pentru acest conflict ar trebui să includă 'dezimperializarea' Rusiei”, a scris Ben Hodges pe contul său de Twitter.

„Mi se pare că asistăm la începutul sfârșitului Federației Ruse, așa cum arată ea astăzi. Trebuie să fim pregătiți pentru asta... nu am fost pregătiți pentru sfârșitul URSS”, a adăugat el.

Mesajul lui Ben Hodges de pe Twitter a venit ca o reacție la o declarație a fostului ambasador al SUA la NATO, Kurt Volker, care a spus că „războaiele imperialiste" ale Rusiei împotriva vecinilor săi nu au început în Ucraina, ci s-au „întâmplat" în Georgia și „nu putem uita că Rusia este încă în Georgia".

(foto articol © Dymax | Dreamstime.com )


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...