George Buhnici, controversă nouă: „Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă”

George Buhnici, controversă nouă: „Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă”

George Buhnici a atras din nou critici după ce a postat pe Twitter o părere controversată, conform căreia bărbații ar fi ”sexul mai tare” deoarece fac munci ”grele și periculoase” și câștigă mai bine decât femeile.

”Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?” a scris Buhnici pe Twitter luni, 7 noiembrie.

George Buhnici a fost criticat într-o serie de comentarii, oamenii susținând că nu există o regulă general valabilă în acest sens și că femeile muncesc de multe ori cot la cot cu bărbații.

”Bag de seamă că un scandal nu ți-a ajuns”

”Tu încerci cu audiența de pe Twitter ce încearcă fcsb în cupele europene cu jucătorii lor. Tu nu înțelegi? Mai trebuie o generație după asta ca să promovezi discursurile din vest sau de la wef și să ne prindă. Generația asta miroase orice vrăjeală din vest, nu merge încă aici”

”Femeile sunt mult mai rezistente și pot face ce fac și bărbați.

O spun din propria experienta...”

”Nu există statistici oficiale în această privință, excepțiile nu sunt reguli, ai o sursă? De unde îți iei informațiile?”

”Fix tu trebuia să postezi iar ceva legat de asta.. care iar n-are nicio treabă cu nimic..”

”Poate ar trebui să-ți vezi de meserie. Lasă filozofia că “e grele””

”Iar a băut George”

”Nu-i prea înalt piedestalul? Cel pe care tot încerci să te urci, zic. Nu-i prea înalt?”, sunt doar câteva dintre comentarii.

George Buhnici a fost recent în centrul unui scandal după ce a declarat, în cadrul unui interviu, că soția lui arată ca o minoră, dar și că femeile cu kilograme în plus sau vergeturi nu ar trebui să meargă la mare.

După valul de reacții negative de care a avut parte zile în șir, Buhnici a pierdut colaborarea pe care o avea cu BCR. De asemenea, bărbatul a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu 20.000 de lei.

În plus, la doar 24 de ore după izbucnirea scandalului, Buhnici pierduse deja o treime dintre urmăritorii săi. Acesta a publicat ulterior un videoclip prin care și-a cerut scuze pentru afirmațiile făcute.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale