George Mihăiţă: Teatrul de Comedie deschide stagiunea la interior cu premiera 'Doi pe o bancă'

George Mihăiţă: Teatrul de Comedie deschide stagiunea la interior cu premiera 'Doi pe o bancă'

Teatrul de Comedie deschide stagiunea spectacolelor susţinute în interior cu premiera "Doi pe o bancă", cu Mihai Bendeac şi Ilona Brezoianu.

Spectacolul va fi prezentat pe 25, 26 şi 27 septembrie la Sala "Radu Beligan", de la ora 19,00.

"Noi nu am avut cum să începem spectacolele la interior de la 1 septembrie pentru că trebuia făcută o pregătire anterioară - trebuia să vindem bilete, trebuiau programate spectacolele, multe dintre acestea sunt cu colaboratori, însă, începând din săptămâna aceasta, am reluat repetiţiile şi pe 25, 26 şi 27 septembrie vom avea primele spectacole cu o nouă premieră - 'Doi pe o bancă', cu Mihai Bendeac şi Ilona Brezoianu", a declarat pentru AGERPRES George Mihăiţă.

El a precizat că în sălile Teatrului de Comedie au fost luate toate măsurile igienico-sanitare.

"Toate măsurile igienico-sanitare s-au luat. Avem directorul adjunct care răspunde de zona aceasta. Oricum, suntem în siguranţă. Am ţinut legătură şi cu Primăria Capitalei şi ne-au furnizat date în plus. Cel mai important lucru este că putem juca piese în două, trei personaje şi asta ne salvează într-un fel de urmări neplăcute. Am ales, din zecile de spectacole pe care le avem, pe cele care corespund normelor", a mai spus George Mihăiţă, precizând că nu există fonduri pentru o testare periodică a angajaţilor teatrului. "Sper să intrăm într-un program al primăriei", a adăugat managerul Teatrului de Comedie.

Acesta a mărturisit că actorii Teatrului de Comedie nu au avut nicio reticenţă în a urca pe scenă.

"În general, actorii de la Teatrul de Comedie îşi doresc să urce pe scenă. Sigur că există şi suspiciuni când vedem ce se întâmplă în fiecare zi, sunt şi actori care au copii mici sau adolescenţi, şi atunci au, în general, o reţinere. Dar au acceptat să joace, mai ales piese în 2 - 4 personaje, cu păstrarea distanţării", a menţionat George Mihăiţă.

Potrivit acestuia, pentru spectacolul de deschidere a stagiunii în trei zile sunt vândute "jumătăţi de sală". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”