George Pușcaș, pe cai mari la Genoa. Decizia italienilor după prestația de la naționala României

George Pușcaș, pe cai mari la Genoa. Decizia italienilor după prestația de la naționala României

George Pușcaș a avut un început de sezon nesatisfăcător la Genoa, formație pentru care nu a marcat până acum de la revenirea în Serie A. Însă atacantul pare că a spart ghinionul, cu o prestație solidă împotriva Israelului, meci în care a reușit primul gol al său în 8 luni.

George Pușcaș s-a descătușat la meciul cu Israel. Foto frf.ro

Internaționalul român, căzut în dizgrație atât la națională, cât și la formația de club, are partea acum de o injecție de încredere. Prestația lui George Pușcaș a fost urmărită inclusiv de Alberto Gilardino, antrenorul celor de la Genoa, care a decis să-l titularizeze, potrivit PianetaGenoa, în jocul cu Frosinone, programat duminică de la ora 16.00. E adevărat, românul va beneficia și de faptul că atacanții care i-au ”luat fața” la echipa de club, Retegui și Gudmundsson, sunt indisponibili.

"Atacantul român a început revenirea în meciul cu Israel, împreună cu Radu Drăgușin, pentru Campionatul European din 2024. O importantă injecție de încredere pentru Pușcaș în vederea campionatului în care atacantul nu a găsit încă drumul spre poartă. Sperăm ca energia lui să-l însoțească și împotriva lui Frosinone unde, la reluarea campionatului, pe grifoni îi așteaptă un meci foarte important.", a comentat presa locală despre George Pușcaș.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat