George Simion anunță moțiune AUR: ”Vom strânge semnături de la toți / Cum vă gândiți că USR va vota moțiunea PSD la cât se urăsc?”

George Simion anunță moțiune AUR: ”Vom strânge semnături de la toți / Cum vă gândiți că USR va vota moțiunea PSD la cât se urăsc?”

Co-fondatorul AUR, George Simion, a declarat, joi, că va depune propria moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu și i-a repezit pe jurnaliștii care cereau detalii despre textul moțiunii de cenzură al alianței pe care o conduce:

  • ”Vom strânge semnături de la toți. Chiar e important textul moțiunii? Sigur vom depune, cu toate forțele, cu toți cei care doresc să își pună semnătura pe căderea Guvernului Cîțu. Nu știu cine stă în spatele acestor partide ca să se uite la un punct și o virgulă din textul moțiunii. Nu cred că PSD trebuie să fie iar prima vioară în depunerea unei moțiuni, după ce au eșuat în iunie. Cum vă gândiți că USR va vota moțiunea PSD la cât se urăsc?”, a declarat George Simion, joi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…