Georgian Enache (Jandarmeria Capitalei): Exisă posibilitatea apariţiei persoanelor agresive şi sâmbătă în Piaţa Victoriei

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat că şi sâmbătă există posibilitatea apariţiei unor persoane agresive în Piaţa Victoriei şi a făcut un apel la manifestanţi să se delimiteze de acţiunile violente.

"Există posibilitatea, având în vedere aceste acţiuni din mediul on-line, apariţiei acestor persoane agresive, care să încerce din nou deturnarea evenimentelor din spaţiul public. Persoanele care doresc să se manifeste civilizat, să participe la protest, să se delimiteze de grupurile care provoacă astfel de acţiuni violente, să lase spaţiul necesar acţiunii colegilor mei, să facă pasul înapoi când li se cere acest lucru, întrucât au fost folosiţi şi aseară oameni civilizaţi ca scut de protecţie în spatele cărora au fost aceşti huligani care au produs actele de violenţă", a spus Enache, într-o conferinţă de presă, la sediul Jandarmeriei Române.

El a făcut un apel către manifestanţi, pentru protestul de sâmbătă seară, să fie receptivi la mesajele Jandarmeriei şi să reacţioneze în consecinţă, pentru a nu se expune unor riscuri.

"Evitaţi prezenţa copiilor în piaţă, dar şi a celorlalte categorii de persoane vulnerabile, întrucât în urma acestor acţiuni pot cădea victime şi pot avea de suferit", a afirmat Georgian Enache. AGERPRES/(A - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 UPDATE / Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este…

2 COVID-19 a suferit 10 mutaţii / Tinerii nu sunt imuni la coronavirus

3 ULTIMA ORĂ / Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă, se sus…

4 Masonul din spatele birtului care a vândut statului 1,7 milioane de măști a încheiat 16.290 de contracte cu st…

5 Crucea Roșie a importat un milion de măști ca să le doneze. Statul le-a blocat în vamă / „I-au pus cu capul pe c…

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia