Georgian Enache (Jandarmeria Capitalei): Exisă posibilitatea apariţiei persoanelor agresive şi sâmbătă în Piaţa Victoriei

Georgian Enache (Jandarmeria Capitalei): Exisă posibilitatea apariţiei persoanelor agresive şi sâmbătă în Piaţa Victoriei

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat că şi sâmbătă există posibilitatea apariţiei unor persoane agresive în Piaţa Victoriei şi a făcut un apel la manifestanţi să se delimiteze de acţiunile violente.

"Există posibilitatea, având în vedere aceste acţiuni din mediul on-line, apariţiei acestor persoane agresive, care să încerce din nou deturnarea evenimentelor din spaţiul public. Persoanele care doresc să se manifeste civilizat, să participe la protest, să se delimiteze de grupurile care provoacă astfel de acţiuni violente, să lase spaţiul necesar acţiunii colegilor mei, să facă pasul înapoi când li se cere acest lucru, întrucât au fost folosiţi şi aseară oameni civilizaţi ca scut de protecţie în spatele cărora au fost aceşti huligani care au produs actele de violenţă", a spus Enache, într-o conferinţă de presă, la sediul Jandarmeriei Române.

El a făcut un apel către manifestanţi, pentru protestul de sâmbătă seară, să fie receptivi la mesajele Jandarmeriei şi să reacţioneze în consecinţă, pentru a nu se expune unor riscuri.

"Evitaţi prezenţa copiilor în piaţă, dar şi a celorlalte categorii de persoane vulnerabile, întrucât în urma acestor acţiuni pot cădea victime şi pot avea de suferit", a afirmat Georgian Enache. AGERPRES/(A - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

5 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”