Georgienii ştiu de ce a pierdut FCSB: românii se cred mereu superiori

Georgienii ştiu de ce a pierdut FCSB: românii se cred mereu superiori

Georgianul a evoluat la Gaz Metan şi la ACS Poli, iar în naţionala gruzină a prins 20 de partide. El nu s-a arătat suprins de înfrângerea FCSB-ului, pentru că ştie foarte bine mentalitatea jucătorilor români, care tratează cu superioritate fotbalul din ţările mai mici.

”Ce să zic, în România nu e considerat serios fotbalul din Georgia„E deja a doua oară în doi ani când o echipă românească are probleme cu georgienii. Nu avem o reclamă bună acolo din punct de vedere al fotbalului. Încă de pe vremea mea, când am jucat în Liga 1, simţeam lucrul acesta”, a declarat Khubutia pentru Gazeta Sporturilor.

”Saburtalo e o echipa tânără, fără tradiţie, dar care face rezultate în ultimii ani. Are stabilitate, iar echipa merge, sunt în lot foarte mulţi jucători de la naţionala U21. Oricum, o să fie greu în retur, nu cred că se califică. E greu acasă la FCSB, pe Arena Naţională, cu stadionul plin şi acei suporteri minunaţi. O să fie greu pentru Saburtalo, FCSB va face tot pentru a se califica. Va fi multă presiune de la conducere săptămâna viitoare, mă refer la conducătorul lor, pe care îl ştiu de mulţi ani (n.r. - Gigi Becali)”, a afirmat Khubutia.

Returul de la Bucureşti este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…