Georgina, deranjată de apropierea dintre Ronaldo și o superbă jurnalistă arabă FOTO

Georgina, deranjată de apropierea dintre Ronaldo și o superbă jurnalistă arabă FOTO

Problemele dintre Cristiano Ronaldo și logodnica sa, Georgina Rodriguez, s-ar fi adâncit și mai mult, după ce partenera noului atacant de la Al Nassr ar fi fost deranjată de interacțiunea dintre acesta și Fatma Fahad, o superbă jurnalistă arabă care a participat la prezentarea lusitanului la noua echipă.

Ronaldo a fost prezentat de o femeie la Al Nassr. Foto Instagram

Corriere dello Sport scrie despre un nou moment tensionat între Cristiano și Georgina. Imaginile apărute pe rețelele de socializare în care Ronaldo zâmbește călduros în timp ce se uită la Fatma au devenit virale. Georgina părea vizibil deranjată de interacțiunea dintre Ronaldo și jurnalista prezentă pe scenă la prezentarea portughezului.

Conform gsp.ro, Fatma Fahad lucrează pentru televiziunea saudită și a participat la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, alături de colegul ei Wim Al Dahil. Prezența unei femei la evenimentul grandios organizat în jurul venirii lui Ronaldo la Al Nassr poate fi interpretată și ca o dovadă de deschidere a politicii Arabiei Saudite.

Cristiano Ronaldo și Fatma, bezele chiar sub ochii Georginei. Captură TV

Cristiano Ronaldo și Fatma, bezele chiar sub ochii Georginei. Captură TV

Relația dintre Ronaldo și Georgina ar fi în criză, a scris presa spaniolă, deși fotbalistul a luat-o cu el în Arabia Saudită și a ținut-o în permanență în apropierea sa. Cei doi și-au amânat planurile de nuntă pentru o dată ulterioară.

Vrea să fie tratat ca restul coechipierilor

Preşedintele clubului saudit de fotbal Al Nassr, Musalli al Muammar, a declarat marţi, la prezentarea lui Cristiano Ronaldo, că starul portughez a cerut în timpul negocierilor să fie tratat la fel ca toţi ceilalţi jucători ai lui Al Nassr, informează EFE, preluată de Agerpres.

Cristiano și Fatma, o relație prea apropiată. Foto Instagram

Cristiano și Fatma, o relație prea apropiată. Foto Instagram

"În timpul negocierilor, Ronaldo a cerut să fie tratat ca şi restul colegilor săi, în ceea ce priveşte recompensele şi regulamentul clubului", a spus al Muammar în timpul prezentării atacantului, care a avut loc pe stadionul Mrsool Park din Riad.

El a comentat că este "foarte normal" ca salariul lui Ronaldo să fie "cel mai mare", fără a da cifre, şi a dezvăluit că "acordul este benefic din punct de vedere comercial din punct de vedere al profitabilităţii şi se vor şti multe lucruri în zilele următoare".

El a adăugat că datorită venirii lui Ronaldo vor fi şi mai mulţi sponsori, care vor fi cunoscuţi zilele viitoare. "Acordul cu Ronaldo nu se limitează la fotbal, deoarece el va sprijini academia clubului Al Nasr, pe care intenţionăm să o construim, şi să prezinte istoria clubului şi să-i susţină renumele printre iubitorii fotbalului", a spus el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?