Georgina Rodriguez, la cumpărături în Arabia Saudită. A ales să nu respecte cutumele arabilor

Georgina Rodriguez, la cumpărături în Arabia Saudită. A ales să nu respecte cutumele arabilor

Georgina Rodriguez (28 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), s-a mutat în Arabia Saudită, după ce portughezul a semnat cu Al Nassr. Modelul argentinian a ieșit la cumpărături la un magazin de jucării și a postat imagini pe contul de Instagram. Ea a ales să nu respecte regulile stricte împuse de arabi și a defilat într-o costumație mulată pe corp.

Georgina și Cristiano Ronaldo au început o nouă aventură. Foto Instagram

Georgina Rodriguez a fost însoțită de cele două fetițe ale sale, Alana Aveiro and Bella Esmeralda. În imaginile publicate pe rețelele sociale, partenera lui CR7 stă lângă un raft de jucării. Ea poartă o bluză neagră, un sacou bleumarin, o pereche de blugi bleu și cizme negre, până la genunchi.

Concesii ale arabilor pentru familia lui Ronaldo

În Arabia Saudită este interzis ca două persoane necăsătorite să locuiască împreună, dar autorităţile saudite le-au permis lui Ronaldo şi Georginei Rodriguez, după transferul portughezului la Al Nassr, să stea în acelaşi apartament .

Totuși, partenera lui CR7 trebuie să respecte niște reguli stricte în Arabia Saudită, informează Marca, citată de Digi Sport. "Să fii femeie în Arabia Saudită nu este ușor, iar Georgina Rodriguez trebuie să se obișnuiască: va trebui să respecte anumite reguli în această țară. După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o nouă viață începe pentru modelul argentinian și copiii săi.

Georgina Rodriguez, în magazinul de jucării din Riad. Foto Instagram

Georgina Rodriguez, în magazinul de jucării din Riad. Foto Instagram

Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară.", scrie sursa citată.

Regulile pe care femeile trebuie să le respecte în Arabia Saudită:

Trebuie să poarte abaya în public. Aceasta este o ținută, de obicei de culoare închisă, care acoperă corpul din cap până în picioare.

Trebuie să se îmbrace cu "modestie și bun gust". Cu alte cuvinte, să nu mai lase nimic la vedere, fără haine strâmte și scurte.

Nu au voie să mănânce, să bea sau să fumeze în public în timpul Ramadanului, între martie și aprilie. Nu au voie să consume carne de porc pe tot parcursul anului.

În plus, persoanele care nu sunt de religie musulmană nu aau voie să viziteze Orașele Sfinte, precum Mecca sau Medina, și nici alte situri naturale sau monumente. Pentru a face aceste lucruri, Georgina și Cristiano au nevoie de permisiune specială de la autoritățile saudite .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”