Germania: Poliția a descoperit un cap de porc în fața biroului de deputat al Angelei Merkel

Germania: Poliția a descoperit un cap de porc în fața biroului de deputat al Angelei Merkel

Poliția germană a anunțat sâmbătă că a descoperit în fața permanenței cancelarului Angela Merkel în circumscripția sa din nord-estul Germaniei un cap de porc și "o inscripție insultătoare" al cărei conținut a refuzat să îl facă public, relatează AFP.

O patrulă de poliție a descoperit capul de animal în zorii zilei de sâmbătă în fața biroului de deputat al Angelei Merkel la Stralsund, aproape de Marea Baltică, unde ea este parlamentar de 26 de ani.

Solicitat de AFP, purtătorul de cuvânt al poliției din Neubrandebourg a refuzat să ofere și cel mai mic detaliu privind conținutul injuriile, mulțumindu-se doar să sublinieze că acestea era îndreptate împotriva cancelarului conservator.

Angela Merkel este criticată virulent pentru politica sa de deschidere față de refugiați începând din vara lui 2015. Ea a pierdut o parte din popularitate în rândul germanilor îngrijorați în legătură cu venirea a peste un milion de solicitanți de azil în 2015.

Ea a fost de asemenea criticată și în cadrul partidului său, Uniunea Creștin-Democrată (CDU), care asistă la avansul formațiunii populiste și anti-imigrație Alternativa pentru Germania (AfD).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

4 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei