Germania: Poliția a descoperit un cap de porc în fața biroului de deputat al Angelei Merkel

Germania: Poliția a descoperit un cap de porc în fața biroului de deputat al Angelei Merkel

Poliția germană a anunțat sâmbătă că a descoperit în fața permanenței cancelarului Angela Merkel în circumscripția sa din nord-estul Germaniei un cap de porc și "o inscripție insultătoare" al cărei conținut a refuzat să îl facă public, relatează AFP.

O patrulă de poliție a descoperit capul de animal în zorii zilei de sâmbătă în fața biroului de deputat al Angelei Merkel la Stralsund, aproape de Marea Baltică, unde ea este parlamentar de 26 de ani.

Solicitat de AFP, purtătorul de cuvânt al poliției din Neubrandebourg a refuzat să ofere și cel mai mic detaliu privind conținutul injuriile, mulțumindu-se doar să sublinieze că acestea era îndreptate împotriva cancelarului conservator.

Angela Merkel este criticată virulent pentru politica sa de deschidere față de refugiați începând din vara lui 2015. Ea a pierdut o parte din popularitate în rândul germanilor îngrijorați în legătură cu venirea a peste un milion de solicitanți de azil în 2015.

Ea a fost de asemenea criticată și în cadrul partidului său, Uniunea Creștin-Democrată (CDU), care asistă la avansul formațiunii populiste și anti-imigrație Alternativa pentru Germania (AfD).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 VIDEO Ca orice român obișnuit, Udrea și-a sărbătorit fetița care a împlinit doi ani la Disneyland Paris...

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!