Gestul care arată că Simona Halep s-a rupt de Patrick Mouratoglou. „Ignore” din partea „campioanei incredibile”

Gestul care arată că Simona Halep s-a rupt de Patrick Mouratoglou. „Ignore” din partea „campioanei incredibile”

Simona Halep a împlinit miercuri 32 de ani și a primit sute de mesaje de felicitare cu ocazia aniversării zilei de naștere. I-au scris fani, vedete, colaboratori și oameni de sport. Printre aceștia, a fost și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.

Mesajul postat de Mouratoglou pe pagina de Instagram a Simonei Halep

Însă sportiva a ales să nu distribuie mesajul acestuia, semn că e posibil ca cei doi să nu se mai afle în cele mai bune relații . Simona Halep a distribuit pe contul personal doar 4 urări: de la pagina WTA România, SIHA - clinica de kinetoterapie pe care a deschis-o în Constanța, omul de televiziune Andi Moisescu și cântărețul Smiley.

Halep nu a republicat și mesajul primit de la antrenorul său, Patrick Mouratoglou: „La mulți ani, campioană incredibilă”, dându-i doar ”seen” acestuia. Acesta ar putea fi un semn că relația dintre cei doi nu mai este la fel de bună după suspendarea jucătoarei de tenis, mai ales că, înaintea izbucnirii cazului de dopaj, Simona Halep spunea că noul ei antrenor i-a redat bucuria de a juca tenis și cei doi aveau o corespondență bogată prin intermediul rețelelor de socializare.

Halep și Mouratoglou sunt departe de relația pe care o aveau în trecut. Foto Getty images

Halep și Mouratoglou sunt departe de relația pe care o aveau în trecut. Foto Getty images

Halep a fost suspendată 4 ani, fiind depistată pozitiv cu substanța interzisă Roxadustat. Apărătorii jucătoarei din Constanța au indicat că sportiva s-a contaminat din cauza unui supliment nutritiv luat la indicația unei colaboratoare din echipa lui Patrick Mouratoglou.

Simona a verificat împreună cu antrenorul francez suplimentul, iar acesta i-a spus că ”toate cele 3 produse (n.r. - printre care și pudra de colagen) sunt sigure de folosit, din moment ce pe etichetă nu era listată nicio substanță interzisă și nu păreau să fie riscante”, se arată într-un pasaj din motivarea suspendării lui Halep

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”