Gestul emoționant al selecționerului Turciei pentru victimele cutremurului: a lucrat casier într-un supermarket VIDEO

Gestul emoționant al selecționerului Turciei pentru victimele cutremurului: a lucrat casier într-un supermarket VIDEO

Risc Seismic

Stefan Kuntz, antrenorul principal al echipei naționale de fotbal din Turcia, a lucrat într-un supermarket, la o casă de marcat. Toate încasările au fost donate victimelor cutremurului.

Antrenorul a fost casier preț de mai bine de o oră, un gest care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru victimele cutremurului devastator de luni, relatează agenția Anadolu.

Kuntz a lucrat într-un supermarket al celui mai mare lanţ de magazine alimentare din Germania din localitatea Neukirchen, în care locuieşte.

A fost o acțiune de strângere de fonduri pentru victimele cutremurului, iar în acest timp toate casele de marcat au fost ținute deschise pentru a colecta donații destinate victimelor din Turcia și Siria. Toate încasările vor fi donate Autorității turce pentru gestionarea dezastrelor și a situațiilor de urgență (AFAD).

FOTO Captură video

Efectele devastatoare ale cutremurului de 7,8 grade pe scara Richter, produs duminică, în sudul Turciei se vor resimți, cu siguranță, pentru mult timp.

Bilanțul total a ajuns la peste 4.300 de morți. În continuare, echipele de salvare caută, fără încetare, supraviețuitori. Eforturile le-au fost însă zădărnicite, pe timpul nopții, de condițiile meteo nefavorabile.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu