Gestul emoționant al unui câine la înmormântarea stăpânei sale. Bessie i-a uimit pe toți: „Ce imagine fantastică!“

Gestul emoționant al unui câine la înmormântarea stăpânei sale. Bessie i-a uimit pe toți: „Ce imagine fantastică!“

Atât de mult și-a iubit stăpână încât i-a uimit pe toți la decesul ei. Bessie, un câine din rasa Golden Retriever, a participat alături de toată familia la înmormântare, vizibil îndurerat. Cățelul a mers în urma sicrirului femeii, pe ultimul drum, spre cimitir.

În timp ce femeia era condusă pe ultimul drum, spre cimitirul Killashee din County Longford, Irlanda, câinele de care fusese foarte atașată, a făcut parte din cortegiul funerar, relatează digi-animalworld.tv

Imaginea cu câinele a emoționat internauții, dar și pe toți cei care au luat parte la înmormântare, devenind virale în mediul online. Oamenii au izbucnit în lacrimi.

Margo Magan, așa cum se numea stăpâna lui Bessie, a murit la 94 de ani, la Spitalul Regional Midlands din Mullingar. Bessie a fost foarte atașat de Margo, astfel că despărțirea a fost una grea.

Alături de fotografia cu Bessi, fiul lui Margo a scris: „Ne-am luat ultimul rămas bun de la remarcabila noastră mamă Margo, care a murit la 94 de ani. Ea își iubea cu adevărat câinele și el pe ea!”.

Mulți internauți au postat mesaje emoționante la fotografia cu cățelul . Utilizatorii platformei Twitter au postat mesaje de uimire: „RIP. Îmi pare rău. Condoleanțe familiei voastre și câinelui ei fidel care este în spatele ei”, „O imagini incredibilă, puternică și emoționantă. Sincere condoleanțe pentru pierderea voastră. Să se odihnească în pace”, „Este atât de emoționant și de trist. Fotografia este uimitoare”, „ Ce imagine fantastică. Câinele ei a fost cu ea până la capăt.”

Povestea emoționantă a lui Hachiko

Hachiko, un câine din rasa Akita Inu, a murit la 8 martie 1935, în Japonia. Povestea patrupedului a făcut înconjurul lumii. Timp de aproape 10 ani, el și-a așteptat în gară stăpânul, așa cum fusese obișnuit. Numai că acesta nu a mai coborât niciodată din tren, fiind răpus de un accident vascular.

Câinele din rasa Akita Inu, Hachiko s-a născut la 10 noiembrie 1923 în Odate, prefectura Akita, Japonia. La vârsta de patru luni, a fost adoptat de Hidesaburo Ueno, un profesor de la catedra de Agricultură a Universităţii din Tokyo. Zilnic, Hachiko l-a însoţit pe profesor la gara Shibuya, când profesorul pleca la facultate şi nu se mişca de aici până când acesta nu se întorcea. Legătura specială dintre ei a uimit întreaga comunitate.

Din păcate, bărbatul a suferit o hemoragie cerebrală când se afla la universitate, pe 21 mai 1925. Hachiko a continuat să îl aştepte timp de nouă ani după moartea stăpânului, cercetându-i cu atenţie pe toţi călătorii care coborau, în speranţa că îl va zări pe cel căruia îi era fidel.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu