Gestul făcut de noua iubită a lui Pique, care i-a enevat pe fanii Shakirei

Gestul făcut de noua iubită a lui Pique, care i-a enevat pe fanii Shakirei

Fanii Shakirei au luat foc după ce noua iubită a fostului ei soț Gerard Pique a filmat un videoclip ce nu a fost pe placul acestora.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE +captură video cu noua iubită a fotbalistului

Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) s-au despărțit după o relație de 12 ani, în urma căreia au rezultat doi băieți, Milan și Sasha.

Recent fotbalistul Gerard Pique a făcut publică relația cu noua sa iubită, studentă la relații publice, Clara Chia Marti.

Imaginile cu Gerard sărutând-o pasional pe noua lui iubită, în vârstă de 23 de ani, au „supărat-o” pe Shakira, care ar fi avut încheiat un pact cu acesta, conform căruia nici unul dintre ei nu ar avea voie să apară în public cu noul partener, în primul an de la despărțire.

Acum, Clara Chia, care este cu 12 ani mai mică decât fotbalistul, ar fi postat un videoclip în care dansează pe ultimul hit al Shakirei, ”Te felicito”.

Citește articolul integral pe Click.ro .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...