Gestul făcut de noua iubită a lui Pique, care i-a enevat pe fanii Shakirei

Gestul făcut de noua iubită a lui Pique, care i-a enevat pe fanii Shakirei

Fanii Shakirei au luat foc după ce noua iubită a fostului ei soț Gerard Pique a filmat un videoclip ce nu a fost pe placul acestora.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE +captură video cu noua iubită a fotbalistului

Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) s-au despărțit după o relație de 12 ani, în urma căreia au rezultat doi băieți, Milan și Sasha.

Recent fotbalistul Gerard Pique a făcut publică relația cu noua sa iubită, studentă la relații publice, Clara Chia Marti.

Imaginile cu Gerard sărutând-o pasional pe noua lui iubită, în vârstă de 23 de ani, au „supărat-o” pe Shakira, care ar fi avut încheiat un pact cu acesta, conform căruia nici unul dintre ei nu ar avea voie să apară în public cu noul partener, în primul an de la despărțire.

Acum, Clara Chia, care este cu 12 ani mai mică decât fotbalistul, ar fi postat un videoclip în care dansează pe ultimul hit al Shakirei, ”Te felicito”.

Citește articolul integral pe Click.ro .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...