Gheorghe Dincă, adus din nou la DIICOT

Gheorghe Dincă, adus din nou la DIICOT

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a fost adus vineri la sediul DIICOT, unde urmează să fie audiat de procurori.

Dincă a fost audiat şi joi la DIICOT, el schimbându-şi declaraţia iniţială, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, dată dispărută în luna aprilie 2019. El le-ar fi spus procurorilor că Luiza a fost luată din casa lui de alte persoane.

La sediul DIICOT a venit şi mama Alexandrei Măceşanu, fata dispărută în Caracal în luna iulie 2019.

Mama Alexandrei crede în continuare că fata ei nu a fost ucisă de Gheorghe Dincă, ci a fost traficată în străinătate.

"Speranţele sunt foarte mari. Noi credem şi nu ne va lua nimeni acest drept de a crede şi de a spera că fata este în viaţă. (...) Alexandra a fost dusă în străinătate. (...) Am refuzat certificatul de deces. Ce să îngrop?", a spus mama Alexandrei, la intrarea în sediul DIICOT.

Avocatul acesteia a declarat că orice probă de la dosar va putea fi răsturnată în timpul judecării procesului în instanţă.

"În cercetarea judecătorească putem răsturna orice probatoriu făcut de DIICOT. Să nu mergem doar pe varianta DIICOT că Dincă este vinovat de cele două crime. O fărâmă de adevăr din ce a spus Dincă aseară există. Acele oase au fost plantate. (...) Acele persoane există, dar nu au fost identificate de Dincă. S-au cunoscut într-o perioadă de timp mai îndelungată, s-au reîntâlnit, trebuiau să facă un RAR cu o maşină, au stat la Dincă, unul a plecat în Turcia, s-a reîntors", a explicat el.

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

4 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori