Gheorghe Popescu: Chiar înainte de momentul în care s-a stins, Didi îmi trimitea mesaje

Gheorghe Popescu: Chiar înainte de momentul în care s-a stins, Didi îmi trimitea mesaje

Fostul internațional român Gheorghe Popescu a dezvăluit că a avut un schimb de mesaje telefonice cu Daniel Prodan chiar înainte ca acesta să sufere infarctul care i-a fost fatal, miercuri seara, la locuința sa din Capitală.

"Chiar înainte de momentul în care s-a stins, Didi îmi trimitea mesaje... Mă uit în gol la telefon și văd ultima noastră conversație. Măcar am apucat să ne luăm rămas bun... Odihnește-te în pace, prieten drag!", a dezvăluit Gheorghe Popescu pe contul său Facebook.

Fostul căpitan al reprezentativei României, Gheorghe Hagi, regretă la rândul său dispariția lui Daniel Prodan.

"Nu pot să cred... Rămas bun, Didi Prodan!", a scris Hagi pe pagina sa de Facebook.

Fostul fundaș Daniel Prodan, care s-a stins din viață la doar 44 de ani, a făcut parte din Generația de Aur a fotbalului românesc, alături de Hagi și Gică Popescu.

Prodan a strâns 54 de selecții la echipa națională în perioada 1993-2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, precum și la Campionatul European din 1996.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!