Gheorghiţă (CNCAV): Numărul celor vaccinaţi împotriva COVID-19 l-a depăşit pe cel al persoanelor infectate

Gheorghiţă (CNCAV): Numărul celor vaccinaţi împotriva COVID-19 l-a depăşit pe cel al persoanelor infectate

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, sâmbătă, că numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 l-a depăşit pe cel al persoanelor infectate.

"Este o zi importantă pentru România. Astăzi la ora 13,00, numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populaţia într-un timp cât mai scurt", a spus Valeriu Gheorghiţă, potrivit paginii de Facebook a Platformei naţionale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 .


El le-a mulţumit tuturor pentru opţiunea de a se vaccina şi, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfăşoare cu eficienţă, într-un mediu favorabil şi sigur.

"Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuşi să ne bucurăm de o viaţa normală, alături de cei dragi!", a adăugat Valeriu Gheorghiţă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!

2 Voi ați citit ce spune Vanghelie despre Piedone?

3 Mearsheimer / „Rusia va anexa încă 4 regiuni din Ucraina”

4 VIDEO Primele imagini cu craterul format la prăbușirea dronei militare în Insula Mare a Brăilei, incidentul cu cea mai mare pătrundere în teritoriul …

5 „Peter a ieşit din cameră, s-a dus în bucătărie, a scos un cuţit şi a început să se plimbe prin casă cu cuţitul în mână”