Ghinea: Comisia pentru afaceri europene a dinamitat orice încercare de a purta o discuție serioasă pe tema fondurilor UE

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților a dinamitat încă de la început orice încercare de a purta o discuție serioasă pe tema fondurilor europene, a afirmat, marți, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în cadrul unei întrevederi cu președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituției.

Parlamentarul german s-a interesat de situația fondurilor europene în România, de stadiul lansării apelurilor de proiecte și a declarat că apreciază 'deschiderea spre dialog și progresele înregistrate de Ministerul Fondurilor Europene de la București'.

La rândul său, Cristian Ghinea a dorit să afle cum funcționează în Germania supravegherea parlamentară a activității ministerelor de specialitate.

Potrivit comunicatului, ministrul român și-a exprimat regretul cu privire la faptul că în România predomină circul și scandalurile politice în locul discuțiilor aplicate, care să conducă la soluții tehnice pentru probleme punctuale.

'Din păcate, în politica românească, dialogul real și aplicat dintre unele comisii parlamentare și ministerele de specialitate lipsește cu desăvârșire. Este și cazul nostru, la Ministerul Fondurilor Europene. Comisia de afaceri europene din Camera Deputaților a dinamitat încă de la început orice încercare de a purta o discuție serioasă pe tema fondurilor europene', a spus Ghinea.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dan Bucura / Bătaie de joc la Otopeni! Arafat și Cercel mint! Românii veniți din focarul din Lombardia nu…

2 VIDEO Priviți ce se întâmplă în Italia! Supermarketuri golite, nu se mai găsesc substanțe dezinfectante!

3 De citit! Obligatoriu! Ce scrie Vlad Mixich despre ce trebuie făcut urgent în România după răspândirea virusul…

4 ULTIMĂ ORĂ / Americanii și chinezii scot la iveală amănunte neștiute despre virusul ucigaș!

5 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză