Ghinea: Comisia pentru afaceri europene a dinamitat orice încercare de a purta o discuție serioasă pe tema fondurilor UE

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaților a dinamitat încă de la început orice încercare de a purta o discuție serioasă pe tema fondurilor europene, a afirmat, marți, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în cadrul unei întrevederi cu președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituției.

Parlamentarul german s-a interesat de situația fondurilor europene în România, de stadiul lansării apelurilor de proiecte și a declarat că apreciază 'deschiderea spre dialog și progresele înregistrate de Ministerul Fondurilor Europene de la București'.

La rândul său, Cristian Ghinea a dorit să afle cum funcționează în Germania supravegherea parlamentară a activității ministerelor de specialitate.

Potrivit comunicatului, ministrul român și-a exprimat regretul cu privire la faptul că în România predomină circul și scandalurile politice în locul discuțiilor aplicate, care să conducă la soluții tehnice pentru probleme punctuale.

'Din păcate, în politica românească, dialogul real și aplicat dintre unele comisii parlamentare și ministerele de specialitate lipsește cu desăvârșire. Este și cazul nostru, la Ministerul Fondurilor Europene. Comisia de afaceri europene din Camera Deputaților a dinamitat încă de la început orice încercare de a purta o discuție serioasă pe tema fondurilor europene', a spus Ghinea.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte! „Dăncilă să se pregătească pentru un dialog cu procurorii, din c…

2 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultate alegeri prezidențiale 2019 - Turul 1. Vezi cât a obținut fiecare candidat și în ce…

3 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

4 Pentru cunoscători / Tentativa lui Macron și a serviciilor secrete franceze de a face jocuri murdare în România …

5 Gata, „revoluția anti-clica PSD” a lui Orban s-a terminat! Reforma administrației, promisă „rapid”, se amână „…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze