Ghinion negru pentru un român care-și înșela soția cu nevasta vărului său

Ghinion negru pentru un român care-și înșela soția cu nevasta vărului său

Un român din Italia a fost arestat și a stat la închisoare zece zile după ce un infractor, căutat în Austria pentru jaf armat, i-a folosit identitatea, relatează publicația locală Treviso Today .

Atunci când polițiștii italieni l-au arestat, bărbatul se afla cu amanta lui, care este soția vărului său, într-o cameră de hotel din provincia italiană Treviso.

Pe 24 aprilie 2022, cei doi s-au cazat într-o cameră de hotel din localitatea Spresiano.

Personalul hotelului a înregistrat datele personale ale celor două persoane și le-au transmis autorităților, așa cum prevede legea, în timp ce bărbatul și femeia s-au cazat.

În scurt timp, în camera lor au dat buzna 30 de polițiști, iar bărbatul a fost arestat pe motiv că este căutat în toată Europa pentru două jafuri armate comise în Austria.

Acuzatul de naționalitate română, în vârstă de 40 de ani, a stat zece zile la închisoare înainte că avocatul său să reușească să demonstreze că era nevinovat de fapt și că cineva i-a clonat identitatea pentru a folosi-o în scopuri ilegale.

Anchetatorii au descoperit ulterior că persoana care i-a furat identitatea era vărul românului, care îi semăna fizic și avea același tatuaj pe brațul stâng.

Vărul său a reușit să fure datele de pe cartea de identitate a acestuia în trecut, în timpul unei vizite în locuința sa.

Românula fost eliberat din închisoare, iar oamenii legii l-au arestat pe adevăratul infractor în urma unor interceptări telefonice, acesta fiind depistat în capitala Belgiei.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!