Ghinion pentru interlopul Alex Copil Bătrân, finul lui Adrian Mutu. A fost săltat de DIICOT chiar în preziua nunții

Ghinion pentru interlopul Alex Copil Bătrân, finul lui Adrian Mutu. A fost săltat de DIICOT chiar în preziua nunții

Cutremur de proporții în familia lui Adrian Mutu. Finul său, Alexandru Mihăilescu, cunoscut în Piteşti drept Alex Copil Bătrân, a fost ridicat de procurorii DIICOT cu o zi înainte de nuntă pentru trafic de droguri.

Cutremur în familia lui Adrian Mutu! Finul Briliantului, reținut cu o zi înainte de nuntă pentru trafic de droguri
Finul Briliantului, reținut cu o zi înainte de nuntă pentru trafic de droguri

Finul Briliantului, reținut cu o zi înainte de nuntă pentru trafic de droguri. Nu este pentru prima dată când Alex Copil Bătrân este implicat într-un astfel de scandal.

Finul Briliantului, reținut cu o zi înainte de nuntă pentru trafic de droguri

De-a lungul timpului, el a fost implicat în numeroase dosare penale pentru trafic de droguri. În 2019, finul lui Adi Mutu a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri unor ofiţeri sub acoperire.

Deși a fost arestat și condamnat la închisoare în urma acelui episod, Copil Bătrân nu a renunțat la afacerile cu droguri și astfel, în urmă cu două zile a fost din nou săltat de poliţiştii Antidrog şi procurorii DIICOT.

La percheziții, oamenii legii au găsit în casa acestuia diferite cantităţi de cocaină şi comprimate de MDMA. Imediat după reținere, bărbatul care urma să se căsătorească în acest weekend a fost prezentat instanţei de judecată şi a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 44 de ani, din Pitești, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că acesta, în mod repetat, ar fi comercializat droguri de mare risc (ecstasy și cocaină), către consumatori din municipiul Pitești.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 8 martie a.c., au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Pitești.

Pe parcursul cercetărilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 grame de cocaină și 96 de comprimate de MDMA.

Bărbatul a fost condus la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, unde a fost audiat, iar după administrarea probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

La data de 9 martie 2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus față de bărbat, arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al anchetatorilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”