Ghinion teribil pentru Irina Bara în finala turneului de la Koper

Ghinion teribil pentru Irina Bara în finala turneului de la Koper

Irina Bara a abandonat în finala de simplu a turneului ITF de la Koper (Slovenia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, la scorul de 3-6, 6-2, 4-1 pentru spaniola Aliona Bolsova, a şaptea favorită. Bolsova (25 ani, 148 WTA) a fost declarată învingătoare, după două ore de joc.

Irina Bara (28 ani, 280 WTA) avea 2-1 în meciurile directe cu Bolsova, pe care a învins-o în 2017 în primul tur la Getxo (Spania), cu 6-2, 6-1, şi în 2019, în optimi, la Valencia, cu 7-5, 6-0. Singura victorie anterioară a ibericei născute la Chişinău avusese loc tot în Spania, în 2015, la Palmanova, în primul tur, cu 5-7, 6-1, 6-4.

Irina Bara rămâne cu titlul cucerit la dublu alături de Andreea Mitu, sâmbătă, după 6-2, 6-3 cu perechea Suzan Lamens (Olanda)/Kaylah McPhee (Australia) în finală. Bara a petrecut, în medie, câte 3 ore şi 13 minute pe zi pe teren, în această săptămână, începând de marţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

3 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

4 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”